ماى ايجى الحديث
بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
دخول
المواضيع الأخيرة
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
8401 المساهمات
5847 المساهمات
4009 المساهمات
2581 المساهمات
1893 المساهمات
1758 المساهمات
1618 المساهمات
1513 المساهمات
906 المساهمات
700 المساهمات
احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 4052 عُضو.آخر عُضو مُسجل هو ibrahimabdelaziz فمرحباً به.أعضاؤنا قدموا 33808 مساهمة في هذا المنتدىفي 7211 موضوع
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 4 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 4 زائر

لا أحد

مُعاينة اللائحة بأكملها

تصويت
تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 
التبادل الاعلاني

       قم بوضع اعلانك هنا اتصل ب 

albrns_1234@yahoo.com

او عبر الهاتف 00201066538531 

سحابة الكلمات الدلالية


شاطر
اذهب الى الأسفل
verjenia4ever
verjenia4ever
صاحب مكان
صاحب مكان
انثى عدد المساهمات : 8401
تاريخ التسجيل : 28/08/2009

المرقوق

في الجمعة مارس 05, 2010 1:15 pm
المرقوق

المقادير
1 جم لحم غنم

2 حبة بصل
4 حبات طماطم

2 حبة باذنجان

2 حبة جزر

نصف حبة قرع صغيرة
قليل من الليمون الاسود
قليل من الكزبرة

ملح

كوب دقيق

ماء

طريقة الطبخ

يعجن الدقيق مع الماء وتترك العجينة لمدة ساعة .

يوضع اللحم علي النار مع الماء حتى يغلي وينزع عنه الدسم .

يضاف إليه الطماطم والجزر ثم يفرك البصل مع البهارات ويضاف الي اللحم ويترك لمدة نصف ساعة .

يضاف القرع والباذنجان إلي الخليط ويترك علي نار هادئة .

تقطع العجينة إلي دوائر ثم تفرد كل دائرة علي حدة وتوضع في القدر علي اللحم واحدة بعد الأخرى ثم تغطي وتترك علي نار هادئة لمدة ربع ساعة حتى تنضج ثم توضع في طبق التقديم.
samar
samar
صاحب مكان
صاحب مكان
انثى عدد المساهمات : 1758
تاريخ التسجيل : 16/01/2010

رد: المرقوق

في الجمعة مارس 05, 2010 1:24 pm
تسلم ايدك فيرجى

وفى طريقة تانية انك تسوى العجين على الصاج

تفرديها على ايدك لحد ماتبقى رقيقة وتحطيها عالصاج ولما تحمر بسيط شبه الرقاق تشيليها وتعملى شوربتك عادى وتقطعيها فى
طبق التقديم وتحطى الشوربة واللحمة

احنا هنا بنعملها كده بس طريقتك اسهل ياقمر

سامحينى بس حبيت ازود فكرة لو مايضايقيش وانت عارفى انو مش ده قصدى

واحشانى مووووت ومنورة ياقمر بمواضيعك اللى بتفيدنا كتييير

verjenia4ever
verjenia4ever
صاحب مكان
صاحب مكان
انثى عدد المساهمات : 8401
تاريخ التسجيل : 28/08/2009

رد: المرقوق

في الجمعة مارس 05, 2010 1:33 pm
شكرا علي الاضافه سمورتي حبيبتي

و الله انا لا اعرف دي ولا دي

انا اعرف الكونتاكت ليست في الفون و الدليفري هههههههههههههههههههههههه


تسلم ايدك يا حبي
و انتي واحشاني اكتر و منوراني و الله


samar
samar
صاحب مكان
صاحب مكان
انثى عدد المساهمات : 1758
تاريخ التسجيل : 16/01/2010

رد: المرقوق

في الجمعة مارس 05, 2010 1:37 pm
ههههههههههههههههههههههههههههههه

والله يافيرجى عسل

والله لو جنبك كنت عملتلك كل اللى تحبيه

ومن غير فلوس كمان ها ابسطى ياستى

لا بس طعمه لذيذ المرقوق

بس سمنة ايه ماقولكيش بيتخن لانه دسم

انا باكله فى السنة يمكن مرتين

وساعات بيعملو الطريقة اللى انا قلتهالك فى العجين ويحطو عليها لبن رايب بتبقى بردو تحفة

والدقيق خدى بالك بيبقى بالنخالة بس ناعم كتير

ايتها خودعة معاكى عالخط واكلى رمسيس كويس ماله معصعص كده

هههههههههههههههههههههههههههههههه
verjenia4ever
verjenia4ever
صاحب مكان
صاحب مكان
انثى عدد المساهمات : 8401
تاريخ التسجيل : 28/08/2009

رد: المرقوق

في الجمعة مارس 05, 2010 1:44 pm
انتي يا بنت باين عليكي طباخه روعه و الله انا مش بعرف كل الحاجات دي مع اني اكبر منك
بس برافووووووووووووووووووووو عليكي و الله


انا حافظه كام طبخه لبنانيه علي مصريه علي هنديه كده و خلاص ده اذا طبخت من اصله

يابخته اللي هيبقي كل ده من نصيبه هههههههههههههههههههههههه
samar
samar
صاحب مكان
صاحب مكان
انثى عدد المساهمات : 1758
تاريخ التسجيل : 16/01/2010

رد: المرقوق

في الجمعة مارس 05, 2010 1:55 pm
هههههههههههههههههههههههههههههه

من غير غرور فعلا فيرجى انا بجد باموت فى حاجة اسمها طبخ

وباحب افنن كتير بس ايه ده

هندى مرة واحدة كويس والله ليكى عندى وصفة لعيونك هاتشوفيها وجربيها

ربنا يكرمك ويبعت بقى اللى اطبخله كل ده

هههههههههههههههههههههههههههههههه
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى