ماى ايجى الحديث
صينية الجلاش بالفراخ Signat13

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

ماى ايجى الحديث
صينية الجلاش بالفراخ Signat13
ماى ايجى الحديث
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.
بحـث
نتائج البحث
بحث متقدم
دخول
المواضيع الأخيرة
صور نادرة للشهيد عمر المختار بعد اسرهالخميس فبراير 04, 2016 8:53 amahmedhussain732@gmail.com
حصريا 6 رحلات في بحور الاحزان مع 6 البومات Cd Qالأربعاء أغسطس 07, 2013 9:00 pmahmed_salman1970
اسهل طريقة لتشغيل راوتر على بطارية 12 فولت. الإثنين نوفمبر 19, 2012 10:22 amهشام الحكيم
لعبة فتوات الشوارع Rage Rider بحجم 60 ميجالأحد سبتمبر 23, 2012 10:49 amaboodaymen
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
8401 المساهمات
5847 المساهمات
4009 المساهمات
2581 المساهمات
1893 المساهمات
1758 المساهمات
1618 المساهمات
1513 المساهمات
906 المساهمات
700 المساهمات
احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 4104 عُضو.آخر عُضو مُسجل هو Mahmoud Mustafa فمرحباً به.أعضاؤنا قدموا 33808 مساهمة في هذا المنتدىفي 7211 موضوع
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 468 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 468 زائر

لا أحد

مُعاينة اللائحة بأكملها

تصويت
تدفق ال RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 
التبادل الاعلاني

       قم بوضع اعلانك هنا اتصل ب 

albrns_1234@yahoo.com

او عبر الهاتف 00201066538531 

سحابة الكلمات الدلالية

سعد  احمد  


اذهب الى الأسفل
verjenia4ever
verjenia4ever
صاحب مكان
صاحب مكان
انثى عدد المساهمات : 8401
تاريخ التسجيل : 28/08/2009

صينية الجلاش بالفراخ Empty صينية الجلاش بالفراخ

الأربعاء ديسمبر 02, 2009 5:20 am
بسم الله الرحمن الرحيم


صينية الجلاش بالفراخ


نقول المقادير

علبة جلاش أي نوع

لو المقاس متوسط..تكفينا نص فرخة مسلوقة و مقطعة نسايل او قطع صغيرة

علبة كريمة خضار حجم متوسط

بصلة مقطعة قطع صغيرة

عدد 2 جزرة مبشورة

عدد 2 فلفل اخضر رومي..مفيش أخضر..هاتي أصفر..مفيش أصفر..هاتي أحمر..مش هنخسر بعض علشان الفلفل يا جماعة.

نيجي بأة للطريقة..

أهم ما في الموضوع ازاي بنعمل الحشوة اللي تجنن دي..

بنجيب معلقتين تلاتة زيت و نحطهم على النار و نضيف البصل المقطع..و بعد ما اللون يبدا يغمق شوية. نحط الجزر و بعده الفلفل و بعد دقايق ، بنحط الفراخ المسلوقة المقطعة قطع صغيرة أو ( نسايل ). و أخيرا بنضيف الكريمة السايلة و تكون النار هادية جدا و بنسيبها دقايق مش كتير. مع ملح و فلفل بسيط.

و برة بنحضر الصينية متوسطة الحجم. و نحط الجلاش راقات زي ما احنا متعودين ..بس طبعا في الاول لازم تكون الطبقة سميكة, و نحط الخلطة دي على تلات مرات مثلا ما بين كل طبقة و التانية.

و بنشربها من فوق بشوية شوربة مش كتير علشان متعجنش

مقولوكوش على طعم الخلطة دي بيبقى عامل ازاي

بألف مليون هنا و شفا
الرجوع الى أعلى الصفحة
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى